Primigi SYSTEM

Garanterer kvalitet, maksimal komfort og pålidelighed.

 

I mere end 35 år, har Primigi, i fremstilling af fodtøj, udelukkende haft fokus på børns trivsel. Udførelsen af ​​Primigi’s produkter, de anvendte materialer, fokus på detaljer, det uovertrufne kvalitet-pris forhold og opmærksomhed på sæsonens tendenser bliver en kvalitetsgaranti for Primigi’s tøj og sko, som mødre efterspørger.

 

 

Meget lette

Primigi sko er lavet af nøje udvalgte letvægtsmaterialer, der er designet til at sikre maksimal frihed, til leg og daglige aktiviteter.

Sål med optimal fleksibilitet

 Skoens fleksibilitet skabes gennem kalibrerede kanaler ætset på tværs ind i sålen for at gøre den tyndere i flexpunktet og sammen med de ekstremt bløde materialer, der anvendes til mellemsålen opnår man på denne måde størst mulig fleksibilitet.

Anatomisk,åndbar skindbeklædt indlægssål

Den særlige SKY EFFEKT SYSTEM indersål er lavet af førsteklasses materialer beklædt med blødt læder for at sikre at foden er i kontakt med naturmaterialer.

Udskiftelig indersål

For maksimal hygiejne

Sålerne er aftagelige, så de kan vaskes og tørres for at sikre renlighed og hygiejne af fodtøjet på indersiden.

Blød velvære

Blød velvære er garanteret gennem den omhyggelige design og valg af materialer, der tillader hver sko at rumme foden uden begrænsninger. Blød foring giver det ultimative velvære.

Støddæmpning i hælen

Dette system er designet til at beskytte foden fra ujævnheder i underlaget. En "luftkammer" er lavet på den del af sålen over hælen til at absorbere de mikro-chok der normalt opleves, ved gang.

Let at tage på

Primigi sko er specielt designet og udviklet til at tilgodese formen på et barns fod. Derudover, er snørebånd og åbninger designet til at skoene er nemme at tage af og på.

Ergonomisk form

Rund skosnude og behagelig pasform

Formen er omhyggeligt designet og tilpasser, således at foden får den plads den har brug for til at kunne bevæge sig, uden begrænsninger.

Chrome VI - free lining

Kromfri æderforing

Nickel-free

 Nikkelfri METALDELE

Eco shoes

PRIMIGI ECO SHOE er den nye "miljøvenlige" sko lavet med miljøvenlige, ikke-forurenende, genanvendelige materialer, der er produceret via processer, der garanterer en reduceret miljøpåvirkning.

<<back

IMAC S.p.A. - Divisione IGI - Via J. Gagarin,6 - 06070 Ellera di Corciano (PG) - P.IVA 00985500446 - Copyright © 2008-2015 - Primigi - Tutti diritti riservati